16 Ekim 2009 Cuma

Ön Söz

Elinizdeki bu fanzin kesinlikle ilaç gibi bir fanzin değildir,olmayacaktır.Bu fanzini herhangi bir amacı varmış veya bağımlılık yapabilitesi olan bir şeymiş gibi dağıtmayacağız.Göz bebekleri olan,kafatasının içinde devekuşu gözünden daha büyük beyni olan,göz bebeği renkli veya renksiz olan canlı varlıklar için öylesine bir amaçla yayınlama kararı aldık.

Okuduğunuzda fanzini sobaya atıp yakabilirsiniz.Bu sizin işinizi görebileceği gibi,bizi de mutlu kılar.Çünkü okuduktan sonra,bazı şeylere gülüp,bazı şeylere haa doğru düşünüyorlar,haa yanlış düşünüyorlar dedikten-diyebildikten sonra,bu fanzinle ancak ısınabiliriz değil mi ?Bu mantıklı mıdır sizce ? Evet dediğinizi duyar gibiyiz.
5tl'i sobaya atabilir misiniz ?Sanmıyoruz.Bu denli gerizekalı olabileceğinizi cidden sanmıyoruz.

Şu an bu yazıyı gereksiz bir kağıda bastık,hatta yetmez gibi bir de fotokopi ile çoğalttık.Kağıt değil,yazılar önemli.Nesneler değil,içinde verebildiğimiz düşünceler önemli.Devekuşunun gözünden daha büyük bir beynin olduğunu düşünüyorum.O halde,bunu oku ve sobaya at.Isın canım kardeşim.Sonrada alevi kullanıp bir tane de sigara yak.
İç canım kardeşim.Arşive eklemene gerek yok,zaten yeni bir versiyonunu o bok gibi gözbebeğinin önüne sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Oku canım kardeşim.

Alt kültür ve sokak kültürünü biraz daha tanıtabilmek için yapabileceğimiz en iyi şeyin bir fanzin çıkarmak olduğuna karar verdik.Eğer sobaya atılacak bu kağıt parçalarını okuyorsan teşekkürler.Herhangi bir konuya bağlı kalıp,kalmamayı da tartıştık açıkçası ama doğaçlama gitmeye karar verdik.Bir kaç kinaye,bir kaç iğneleme elbette bu fanzini süsleyecektir.Vücudunda şişlikler çıkan arkadaşlara da en yakın polikliniği tavsiye ediyoruz.

Şu anki düzene karşı bir ayaklanma mı bu ? HAYIR. Şu anki düzene karşı bir el kaldırış diyebiliriz.Çünkü bu işi yaparken sanırım parmaklarımız çalışacak (!)

Önemli olan ne biliyor musun canım kardeşim ?

Parmaklarınızın ucundaki o babanızdan arakladığınız hassas dokuyu beyninize götürmek ve DAN.Belki paramparça olduktan sonra kalan parçalar bir işe yarayabilir.

İyi ısınmalar canım kardeşim.

Vermidon

3 yorum:

  1. Yaz canım kardeşim.

    Mehmet Aras.

    YanıtlaSil
  2. Nasıl ulaşırım bu kağıt parçasına,yarışmaya Balıkesir'den katılıyorumda.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba. yakında yayına girecek bir sitenin hazırlığı içindeyim. Bir kültür-sanat dosyası hazırlıyorum. Fanzinlerele ilgili bazı sorular göndersem yanıtlar mısınız. www.dipdalga.net

    YanıtlaSil